Κομμένα

Κωνσταντίνος Τζήκας

ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ

Μια γυναίκα που ερωτεύεται κτίρια. Ένα αγόρι γεννημένο χαρταετός. Ένας γιος που πασχίζει να εμφανίσει καρκίνο. Ένας άντρας που εκτρέφει μια κουκκίδα μέχρις ότου αυτή θεριέψει και γίνει μαύρη τρύπα. Μια απατημένη σύζυγος που αφαιρεί χειρουργικά τον εραστή του άντρα της. Ένας στρατιώτης που πείθεται πως η σιωπή και το φως ανήκουν στην αντίθετη παράταξη. Ένας υπάλληλος γραφείου που γελάει μέχρι σημείου εξαφάνισης. Ένας φίλαθλος που ανακαλύπτει το πιο όμορφο χέρι του κόσμου. Ποιος κερδίζει το έπαθλο χειρότερης συμφοράς στον άτυπο διαγωνισμό που λέγεται ζωή; Ποιος κόβεται καλύτερα, δηλαδή χειρότερα;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (PDF) / →ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ (PDF) / →ΕΞΩΦΥΛΛΟ (JPEG, 1200px)

Ο Κωνσταντίνος Τζήκας σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια Επικοινωνία και Μ.Μ.Ε. στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται ως δημοσιογράφος και μεταφραστής. Το 2014 παρουσιάστηκε στη Γαλλία και στην Ελλάδα το θεατρικό έργο του Νεκρά φύλλα. Το Κομμένα είναι το πρώτο του βιβλίο.

Κωνσταντίνος Τζήκας
ΚΟΜΜΕΝΑ
(διηγήματα)

κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΝΕΦΕΛΗ
ISBN: 978-960-504-149-6, Σελ. 112, τιμή: €9,30, σχήμα: 12x20.
ΣΕΙΡΑ: Σύγχρονη ελληνική πεζογραφία

Στο εξώφυλλο:
Έργο της Ζέτας Τσέρμου

διανομή βιβλίων στους φοιτητές

Η διανομή των βιβλίων γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω εταιρειών ταχυμεταφοράς και όχι από βιβλιοπωλεία. Τα βιβλία έχουν ήδη παραδοθεί από εμάς στο κέντρο διαλογής και οι πρώτες παραδόσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο κάθε φοιτητής θα λαμβάνει ένα email από την εταιρεία μεταφοράς μόλις η παραγγελία του ετοιμαστεί για δρομολόγηση. Σε αυτό το email θα έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να την εντοπίσει.

Info